Op zoek naar wonderbaarlijke medewerkers?

In een onderneming zijn de werknemers het belangrijkste kapitaal. Gepassioneerde mensen op de juiste plaats dragen bij aan de groei en het succes van jouw bedrijf. Onze Wizards zijn experten in het zoeken en vinden van geschikte profielen. Zoek je tijdelijke werkkrachten of vast personeel? Wij toveren ze uit onze hoed. Want ons aanbod is kwalitatief, divers en groot. Bovendien staat Work Wizards je bij in het volledige traject van loonadministratie tot assessmentprojecten. Laat onze magie het werk doen! Neem contact op met ons

Mail ons je aanvraagNeem telefonisch contact op

Interim

Piekmomenten in je bedrijf, dat betekent alle hens aan dek. Met tijdelijke uitzend-krachten speel je flexibel in op nieuwe opdrachten of grote bestellingen. Work Wizards luistert naar jouw specifieke behoeften en zoekt naar de magische match. Wij selecteren en rekruteren arbeiders, horeca personeel, bedienden en technische specialisten. Ze bruisen van talent in hun vakgebied. Daarnaast zijn we sterk in studentenarbeid en het aanbieden van gemotiveerde flexi-job medewerkers. Op jouw vraag kunnen we hen na een diepte-interview, ook testen op talenkennis, computervaardigheden, persoonlijkheid of andere relevante skills voor uw vacature. Zo zorgen we voor een sprankelende samenwerking tussen jouw bedrijf en je tijdelijke werk/toverkracht.

VCU-label

VCU staat voor ‘Veiligheid en Gezondheid Checklist Uitzendorganisaties’. Met het VCU-label tonen we aan dat we als uitzendbedrijf op een bewuste en veilige manier omgaan met de mogelijke risico’s waarmee onze uitzendkrachten in contact kunnen komen. Dankzij dit label kunnen we uitzendkrachten leveren aan bedrijven met een VCA-certificaat. Dit is van toepassing in verschillende sectoren (bijvoorbeeld bouw, petrochemie, professionele schoonmaak,…).

De VCU-cel ondersteunt onze kantoren in de toepassing van de richtlijnen en de administratie rond het VCU-label. Elk lokaal Work Wizards-kantoor blijft het aanspreekpunt voor bedrijven en uitzendkrachten die hier vragen over hebben.

Bouwerkenning

We hebben bovendien ook een bouwerkenning bemachtigd. Hierdoor mogen we vacatures uit paritair comité 124, dat voornamelijk bouwvakkers betreft, invullen. Het label toont aan dat Work Wizards de wettelijke en reglementaire bepalingen van de sector naleeft. Ook hier is veiligheid een belangrijke factor.

En alsof dat niet genoeg is, heeft Work Wizards ook het Certified-kwaliteitslabel van Federgon.

Werving & Selectie

Work Wizards ontzorgt jou onmiddellijk wanneer je een nieuwe, vaste medewerker in dienst wil nemen. Wij onderzoeken cv’s, we doorgronden interessante kandidaten via diepte-interviews en organiseren wetenschappelijk onderbouwde testen. Zo weten we precies wat iedere kandidaat in zijn of haar mars heeft. En wie er perfect past in jouw bedrijfscultuur.

Payrolling

Met Work Wizards beschik je over een gespecialiseerde serviceafdeling die de volledige payrolling van jouw medewerkers op zich neemt. Work Wizards handelt alle administratie af zodat jij je zonder zorgen op je core business kan focussen.

Onze payroll service in een notendop:

  • Tijdige opmaak van contracten en Dimona-aangiften
  • Juiste verloning
  • Zorgvuldige behandeling van alle noodzakelijke
    (sociale en veiligheids-) documenten
  • Transparante facturatie
  • Optionele permanentieregeling voor en na de kantooruren of tijdens het weekend

Assessment

Bij Work Wizards kan jij ook jouw vast personeel of nieuwe medewerkers laten testen. Ons beoordelingsprogramma bestaat uit meer dan 250 wetenschappelijk onderbouwde testen. We laten niets aan het toeval over bij de evaluatie van jouw werkkrachten. Op deze manier kan je hun talenten ten volle inzetten en kunnen wij de ideale opleidingen aanreiken om hun werkpunten te verbeteren.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief 

wij houden je op de hoogte van nieuwigheden,  nieuwe kantoren, wijzigingen in wetten, …