Onze lijfspreuken

Haal de magie naar boven

Work Wizards wil talent laten bruisen. Als uitzendbureau streven we naar het duurzaam samenbrengen van mensen en bedrijven. We staan garant voor een persoonlijke aanpak omdat we investeren in diepgaande gesprekken met kandidaten en werkgevers. Work Wizards matcht vacatures voor zowel korte- als lange tewerkstelling in verschillende sectoren.

De kwaliteiten en ambities van potentiële werknemers komen bij ons op de eerste plaats.
Op deze manier kunnen we talent koppelen aan de ideale opdracht of functie.

Werkgeluk = basisgeluk

De juiste job draagt bij tot het welzijn van ieder individu en een gelukkige werknemer is de sleutel tot succes voor ieder bedrijf. We willen dat je ’s ochtends de deur buiten danst en fluitend naar je werk rijdt. In welke functie straal jij? Bij Work Wizards zoeken we naar jouw toverkracht en snuisteren we in onze databank naar de ideale functie of opdracht.

Bundel de energie van experten

Work Wizards wil kansen creëren voor zowel werknemers als werkgevers. Het professionele radarwerk van de groep Het Poetsbureau, ondersteunt deze doelstellingen. Samen met de expertise van deze professionals bouwen we telkens aan een succesformule voor iedere klant en kandidaat.

Work Wizards neemt jouw carrière niet als vanzelfsprekend. Met de grootste zorg streven wij naar de tevredenheid van zowel werkkrachten als ondernemers. Onze Wizards zetten zich in om de magie ook voor jou te laten werken.