Onze lijfspreuken

Haal de magie naar boven

Work Wizards wil talent laten bruisen. Als uitzendbureau streven we naar het duurzaam samenbrengen van mensen en bedrijven. We staan garant voor een persoonlijke aanpak omdat we investeren in diepgaande gesprekken met kandidaten en werkgevers. Work Wizards matcht vacatures voor zowel korte- als lange tewerkstelling in verschillende sectoren.

De kwaliteiten en ambities van potentiële werknemers komen bij ons op de eerste plaats.
Op deze manier kunnen we talent koppelen aan de ideale opdracht of functie.

Werkgeluk = basisgeluk

De juiste job draagt bij tot het welzijn van ieder individu en een gelukkige werknemer is de sleutel tot succes voor ieder bedrijf. We willen dat je ’s ochtends de deur buiten danst en fluitend naar je werk rijdt. In welke functie straal jij? Bij Work Wizards zoeken we naar jouw toverkracht en snuisteren we in onze databank naar de ideale functie of opdracht.

Bundel de energie van experten

Work Wizards wil kansen creëren voor zowel werknemers als werkgevers. Het professionele radarwerk van de groep Het Poetsbureau, ondersteunt deze doelstellingen. Samen met de expertise van deze professionals bouwen we telkens aan een succesformule voor iedere klant en kandidaat.

Work Wizards neemt jouw carrière niet als vanzelfsprekend. Met de grootste zorg streven wij naar de tevredenheid van zowel werkkrachten als ondernemers. Onze Wizards zetten zich in om de magie ook voor jou te laten werken.

Wat doet Work Wizards?

icon

Waar blink jij in uit?

Wij laten talent bruisen. Deel jouw ambitie en wij zoeken mee naar dé job die jou doet sprankelen. Interim- of weekendwerk, een studenten job of vast in dienst, wij toveren het uit onze hoed! We gaan op zoek naar de magische match en vertrekken daarbij vanuit van jouw sterktes. Want mensen doen groeien, dat is ónze ambitie.

icon

Jij bent uniek

Werkgeluk, dat vinden wij een serieuze zaak. Daarom legt Work Wizards de nadruk op een diepgaand kennismakingsgesprek waarmee we jouw passie, kennis en ambitie in kaart brengen. We behandelen je niet als een tijdelijke werkkracht, maar als een volwaardige werknemer. Work Wizards investeert namelijk in menselijk kapitaal en gelooft steevast in de kwaliteiten van iedere uitzendkracht.

icon

Wij investeren in jou

We willen ontdekken wie je bent, wat je drijft en graag doet. Want door jou écht te leren kennen, maken wij het verschil. Work Wizards werkt op maat en staat te popelen om jouw unieke toverkracht in te zetten. We zorgen goed voor jou als uitzendkracht en belonen loyaliteit met een lange termijnvisie die precies past bij jouw profiel. Klaar om samen met ons jouw professionele pad uit te stippelen?