Work Wizards zet kwaliteit en professionaliteit voorop

Terug naar nieuwsoverzicht

Als uitzendbedrijf zijn onze werknemers/uitzendmedewerkers voor ons het belangrijkste kapitaal. Gepassioneerde mensen op een veilige en professionele manier ondersteunen, daar gaan we dagelijks voor. Het recent behalen van het VCU-label, de erkenning om te mogen werken in de bouwsector en het ‘Certified Interim’-kwaliteitslabel van Federgon bevestigen alvast dat we dit onderbouwd en structureel aanpakken.

VCU-label

VCU staat voor ‘Veiligheid en Gezondheid Checklist Uitzendorganisaties’. Met het VCU-label tonen we aan dat we als uitzendbedrijf op een bewuste en veilige manier omgaan met de mogelijke risico’s waarmee onze uitzendkrachten in contact kunnen komen. Dankzij dit label kunnen we uitzendkrachten leveren aan bedrijven met een VCA-certificaat. Dit is van toepassing in verschillende sectoren (bijvoorbeeld bouw, petrochemie, professionele schoonmaak,…).

De VCU-cel ondersteunt onze kantoren in de toepassing van de richtlijnen en de administratie rond het VCU-label. Elk lokaal Work Wizards-kantoor blijft het aanspreekpunt voor bedrijven en uitzendkrachten die hier vragen over hebben.

Bouwerkenning

We hebben bovendien ook een bouwerkenning bemachtigd. Hierdoor mogen we vacatures uit paritair comité 124, dat voornamelijk bouwvakkers betreft, invullen. Het label toont aan dat Work Wizards de wettelijke en reglementaire bepalingen van de sector naleeft. Ook hier is veiligheid een belangrijke factor.

‘Certified Interim’-kwaliteitslabel van Federgon

Ook het Certified kwaliteitslabel van Federgon mogen we aan ons lijstje van erkenningen toevoegen. Dit kwaliteitslabel steunt op 3 pijlers: gedragscode, opleiding en audit. Aangezien Work Wizards voldoet aan de verplichtingen die aan deze 3 pijlers verbonden zijn, werd het Certified-kwaliteitslabel voor een welbepaalde periode verleend.

Uiteraard zijn we bijzonder fier en trots dat we als klein uitzendkantoor kunnen uitpakken met deze labels!

Indien je hier graag meer info over wenst, aarzel dan niet om contact op te nemen met je vertrouwde Work Wizards-kantoor.
 

Deel dit nieuwsartikel