Wizard in de kijker: Sharon Denys

Terug naar nieuwsoverzicht

Sharon is recruitment consultant in ons Work Wizards-kantoor te Kortrijk. Met meer dan 12 jaar ervaring in de uitzendsector, kent zij de kneepjes van het vak. Hoog tijd om haar als Wizard beter te leren kennen!

Dag Sharon! Je behoort intussen al 1,5 jaar tot onze Work Wizards familie. Voldoet je job als recruitment consultant aan je verwachtingen?

Zeker! Ik zit ondertussen al meer dan 12 jaar in de sector dus ik wist op voorhand al goed wat ik kon verwachten. Het team en het familiale karakter van Work Wizards zijn voor mij absoluut een troef. Dat maakt het natuurlijk extra leuk.

Hoe zou jij je job als recruitment consultant omschrijven?

Het is heel gevarieerde job. Dat gaat van kandidaten contacteren, klanten contacteren tot de juiste match vinden en probleemoplossend denken. Zo moet je bijvoorbeeld meedenken met de klanten om oplossingen te vinden. Het is ook heel fijn dat je bij Work Wizards de kans krijgt om het ook effectief anders en beter te doen.

Hoe ziet je gemiddelde werkdag eruit?

We starten iedere ochtend met een ochtendoverleg en dan bespreken we ook wat onze belangrijkste to do’s zijn voor die dag. Zo weet je ook van elkaar wie wat gaat opvolgen. Maar zoals ik eerder al zei is het een heel gevarieerde job, waardoor elke werkdag er eigenlijk anders uitziet.

Wat is het leukste dat je bij Work Wizards al hebt meegemaakt?

Jo die eind vorig jaar langskwam met een persoonlijk geschreven nieuwjaarskaartje. Dat vond ik een heel leuk moment dat ook het familiale karakter van Work Wizards aantoont.

Wat is er volgens jou zo ‘magisch’ aan de werkwijze van Work Wizards?

Kort gezegd: anders en beter! Er is ook een hele goede samenwerking tussen de verschillende Work Wizards-kantoren.

Stel: ik zoek een nieuwe job en kom bij Work Wizards aankloppen. Welke stappen dien ik dan te doorlopen?

Als je op zoek bent naar een nieuwe job, dan proberen we zo vlug mogelijk alles op te starten. Normaal gezien nodigen we je uit op kantoor, maar gezien de huidige corona maatregelen is dat niet altijd evident. We doen dus ook soms sollicitatiegesprekken via Teams of telefonisch. Nadien proberen we voor jou de ideale match te vinden. Als we die gevonden hebben, dan nodigen we je uit op kantoor om alle nodige documenten in orde te brengen. Nadien volgen we alles nog goed op zodat zowel de uitzendkracht als onze klant tevreden zijn. Daar streven we naar!


Wil jij net al Sharon een uitdagende job met een gevarieerd takenpakket? Check hier onze openstaande vacatures en solliciteer eenvoudig online.

Deel dit nieuwsartikel