Wizard in de kijker: Nathalie Vollebregt

Terug naar nieuwsoverzicht

Nathalie is Recruitment Consultant bij Work Wizards. Bijna 2 jaar was zij het aanspreekpunt in ons kantoor te Bree. Sinds kort is ze verhuisd naar ons kantoor in Genk. Ook daar staat ze paraat om uitzendkrachten en klanten te matchen.

Dag Nathalie! Hoe ben jij bij Work Wizards terechtgekomen?

Ik was op zoek naar een nieuwe uitdaging en zo kwam ik online een vacature voor Recruitment Consultant bij Work Wizards tegen. Ik heb meteen mijn kans gewaagd en heb online gesolliciteerd. En kijk nu, ondertussen werk ik er al bijna 2 jaar.

Wat zijn zoal jouw taken binnen Work Wizards?

Ik ben verantwoordelijk voor al de schoonmaakmedewerkers en ramenwassers die onder interim bij Het Poetsbureau for business aan de slag gaan.
Ik zorg voor het contract, alle informatie die ze nodig hebben, de nodige documenten,… Verder ben ik het aanspreekpunt voor deze uitzendkrachten maar ook voor de teamleaders bij Het Poetsbureau for business. Ik beantwoord met veel plezier hun vragen betreffende de uitzendsector.

Hoe ziet je gemiddelde dag er uit?

Dat wisselt, geen enkele dag is hetzelfde. Maar uiteraard zijn er wel zaken die vaak terugkomen. Bijvoorbeeld het beantwoorden van mails, interviews met sollicitanten, voorstellingen naar de teamleaders, openstaande vacatures invullen, contracten opmaken, vacatures posten,… Ook administratie bijwerken en vervolledigen behoort tot mijn taken. Het is dus een heel gevarieerd en uitgebreid takenpakket.

Wat vind je het leukste aan je job bij Work Wizards?

Het samenwerken met een andere businessunit binnen de groep van Het Poetsbureau vind ik zeer aangenaam. Je hebt veel meer contact met collega’s binnen hetzelfde bedrijf en je zorgt er samen voor dat je het verhaal van Work Wizards en Het Poetsbureau naar een hoger niveau tilt.

Wat is voor jou belangrijk binnen je job als Recruitment Consultant bij Work Wizards?

Ik haal heel veel voldoening uit het vinden van een match voor een vacature. De dankbaarheid die je van sommige uitzendkrachten krijgt is echt iets om te koesteren!

Wat ervaar jij als absoluut voordeel om bij Work Wizards aan de slag te zijn?

Je kan heel veel kennis opdoen door zelfstandig te werken. En als je eens een antwoord niet weet, dan kan je altijd terecht bij onze zeer ervaren collega’s of bij de HR collega’s op het hoofdkantoor. Dat vind ik echt wel een voordeel want op die manier kan je extra kennis opdoen. We vormen een team, wat voor mij ook belangrijk is.

Let the magic work is de slogan van Work Wizards. Wat is er voor jou zo magisch aan onze werkwijze?

We werken echt met en voor de klant. Kwaliteit gaat boven kwantiteit en dat is iets waar ik zelf ook enorm achter sta, zowel voor een klant als voor een uitzendkracht. We zorgen ervoor dat een uitzendkracht zijn of haar droomjob vindt en dat we voor de klant een ideale kandidaat kunnen voorstellen.

Wil jij net als Nathalie het verschil maken voor uitzendkrachten én klanten? Check onze openstaande vacatures en solliciteer makkelijk online. Wie weet behoor jij binnenkort dan ook tot ons Work Wizards-team

Deel dit nieuwsartikel