Wizard in de kijker: Marta Tieleman-Liberska

Terug naar nieuwsoverzicht

Net op de valreep van 2020 laten we je graag nog kennismaken met de meertalige recruitment consultant van ons kantoor in Waregem. Ze maakte dit jaar de overstap naar Work Wizards en vertelt je graag waarom ze koos voor een plekje in onze Wizards-familie.

Dag Marta, wat trok je aan bij Work Wizards?

Ik merkte bij Work Wizards meteen een groot gevoel van samenhorigheid, een echte Wizards-familie als het ware. Naast samenhorigheid zijn ook respect en ambitie terug te vinden in de bedrijfsfilosofie. Aangezien ik een heel gedreven persoon bent, sprak het me enorm aan om een volledig nieuw kantoor mee op de kaart te zetten.  Een nieuw kantoor in mijn eigen regio mee opstarten en het bedrijf op die manier verder op de kaart helpen zetten,  daar kon ik geen nee op zeggen.

Wat is het takenpakket van een Wizard?
Ik probeer vooral mijn enthousiasme over te brengen naar de uitzendkrachten en een goede band te smeden met bedrijven. Tussen hen probeer ik een zo goed mogelijke match te vinden. Het is een beetje een gevoel van aftasten en inschatten.  Ik heb gesprekken met bedrijven en uitzendkrachten die de weg naar ons kantoor vinden of die ik vanuit de lijsten bij VDAB weet te bereiken. Ik schrijf hun gegevens in via ons programma, stel contracten op en volg de uitzendkrachten op bij de firma's waar ze aan de slag gaan. Attesten opmaken en uitzendkrachten informeren over hun werkgerelateerde vragen behoren ook tot mijn takenpakket. 

Hoe ziet een werkdag er voor jou als recruitment consultant uit?
Elke dag brengt zijn nieuwe uitdagingen. Ik begin telkens met een stevige tas koffie en een goed gesprek met de collega's. Daarna vliegen we erin. Ik volg mijn mailbox op en heb tussendoor heel veel gesprekken met bedrijven en werkzoekenden. Veel Poolse mensen komen bij mij terecht door mijn taalachtergrond maar verder ook mensen van allerlei andere nationaliteiten. Zelf geef ik graag de voorkeur aan telefonische contacten dus hang ik vaak aan de lijn. Mensen die aan de slag zijn via ons volg ik op en informeer ik waar nodig. Nieuwe contracten opmaken doe ik natuurlijk het liefst! Ik probeer dus ook de juiste profielen te vinden en te linken aan de juiste bedrijven.  

Waar haal jij jouw dagelijkse voldoening uit?
Het leukste vind ik het matchen. bedrijven en uitzendkrachten bij elkaar brengen, een contract kunnen opstellen en voelen dat het goed zit. Het voelt een beetje als scoren. Vaak voel ik ook dankbaarheid bij de bedrijven en vooral de uitzendkrachten, wat natuurlijk altijd deugd doet.

Hoe zou je de Work Wizards-familie omschrijven?
Familiaal en begripvol maar tegelijkertijd ambitieus en krachtig. Ik voel bij Work Wizards een positieve drive om het goed te doen op zowel professioneel als menselijk vlak. Dat vind ik een heel waardevolle combinatie.

Lost de job als recruitment consultant bij Work Wizards je verwachtingen in?
Heel zeker. Ik kan geen betere job aan mijn persoonlijkheid linken en ik voel me er dan ook volledig mezelf in. Ik ben gedreven maar ook heel sociaal. Deze talenten kan ik heel goed ontplooien in mijn functie. Ik ben aldus een trotse uitzendconsulente bij Work Wizards.

Wat zijn voor jou de voordelen om bij Work Wizards te werken?
Met het nieuwe kantoor in Waregem kon ik meeschrijven aan het verhaal van Work Wizards dicht bij mijn eigen woonomgeving wat voor mij persoonlijk natuurlijk interessant is.

Work Wizards biedt mij een gevoel van duurzame samenwerking in een gezond kader en met een eerlijk, motiverend loon.

Welke leuke momenten herinner je je nog van het voorbije jaar bij Work Wizards?
De geschenken die tevreden uitzendkrachten sporadisch binnenbrengen uit dankbaarheid zijn altijd heel leuk. Ook het verrassingsontbijt dat ons werd aangeboden door het hoofdkantoor heeft gesmaakt!

Nog iets om af te sluiten?
Bij Work Wizards voel ik mij als een vis in het water. Samen met mijn leuke collega's proberen we er elke dag weer vol voor te gaan. Bij work wizards voelen wij ons anders en beter!

Deel dit nieuwsartikel