Wizard in de kijker: Indra Raskin

Terug naar nieuwsoverzicht

Indra is recruitment consultant in ons kantoor in Herk-de-Stad. Ze is ondertussen iets meer dan 1 jaar in dienst en fier dat ze deel uitmaakt van de Work Wizards-familie. Wij zetten haar en haar job graag in de kijker.

Hoi Indra, hoe ben je bij Work Wizards terecht gekomen?

Via mijn office manager Yolanda. We hebben enkele jaren samengewerkt bij onze vorige werkgever. Toen zij bij Work Wizards aan de slag ging, heb ik haar gecontacteerd omdat ik ook op zoek was naar een nieuwe uitdaging. Op dat moment was Work Wizards een opstartend bedrijf en de beschikbare vacatures waren helaas reeds ingevuld.

Ik ben dan een andere uitdaging aangegaan, maar die match was niet optimaal. Om alles even te laten bezinken, ben ik op weekend geweest samen met mijn vriend. Tijdens dat weekend heeft Yolanda me gecontacteerd. Ze kreeg de kans om een kantoor te openen in Herk-de-Stad. Hiervoor mocht ze een collega zoeken die bij haar paste. Ik heb die kans vol enthousiasme gegrepen en heb er nog geen seconde spijt van!

Wat houdt je job als recruitment consultant precies in?

Het takenpakket van een recruitment consultant of uitzendconsulent is uitgebreid en afwisselend. Dat maakt het ook heel fijn. Dit zijn enkele taken waar ik mij mee bezig houd:

 • Rekruteren/matchen van de juiste kandidaat
 • Contractbeheer
 • Allerlei administratie rond sociale documenten (C4, vakantieattesten,…)
 • Vacatures uitschrijven
 • Telefonische prospectie
 • Rondleidingen bij klanten
 • Telefonische contacten met zowel kandidaten als klanten
 • Sollicitatiegesprekken
 • Testen afnemen bij kandidaten
 • Opvolging van lopende dossiers
 • Studentenprojecten

Zoals ik al zei, het is een heel uitdagend en gevarieerd takenpakket.

Hoe ziet een doorsnee werkdag er voor jou uit?

Iedere dag is anders. ’s Ochtends doen we een korte babbel met een heerlijke tas koffie of een warme chocomelk, nadien bekijken we altijd de mailboxen. Aan de hand daarvan bepalen we de prio’s voor die dag. Is er een dringende voorstelling? Een dringende planning? Dat zijn zaken die we dan samen overlopen.

Er zijn ook taken die dagelijks terugkomen. Bijvoorbeeld kandidaten matchen, administratieve opvolging, contacten via verschillende kanalen contacteren, vacatures schrijven en posten, …

Voldoet de job aan je verwachtingen?

Ja, helemaal! De job is nóg uitdagender in deze corona-tijden, maar dat maakt het natuurlijk nog extra leuk. Yolanda en ik vormen een goed team. We zijn echte competitiebeestjes dus we vinden vaak een oplossing voor klanten en werkzoekenden.

Wat zijn voor jou absolute voordelen om bij Work Wizards te werken?

Dat zijn er veel! Ik vind Work Wizards een unieke werkgever. Je krijgt de kans om mee te schrijven aan het verhaal. Daarnaast word je ook betrokken in veel projecten zoals de organisatie van een consulentenmeeting, onze website enzovoort. Je bent bij Work Wizards dus meer dan gewoon een consulente.

Als recruitment consultant krijg je ook de tijd om de klanten en uitzendkrachten te leren kennen. Daardoor ontstaan er steeds warme klantencontacten en kan je zorgen voor de perfecte match. Hetzelfde geldt voor de uitzendkrachten. We krijgen meermaals te horen dat wij echt een uitzendkantoor zijn dat tijd neemt om hen beter te leren kennen en een uitgebreide feedback geeft op de sollicitatie. Hierin is Work Wizards voor mij ook echt ‘anders en beter’.

Wat voor mij ook positief is, is dat je alles kan en mag vragen. Er wordt altijd een oplossing voorzien. Je hebt inspraak en we hebben ook een goed contact met het directieteam, hier zijn er geen barrières. We krijgen leuke verrassingen bij verjaardagen, sint, kerst, Pasen,… en er zijn ook altijd leuke evenementen zoals de kick-off, consulentenmeetings,…

Het algemene loonpakket met de mooie firmawagen is natuurlijk ook mooi meegenomen. En niet onbelangrijk, ook als consulent word je door iedereen even hard gewaardeerd en betrokken. Er is op dat vlak geen onderscheid tussen recruitment consultants en office managers.

Hoe zit het met de sfeer binnen Work Wizards?

De sfeer binnen het volledige Work Wizards-team is dik oké! We hebben nu in tijden van corona regelmatig gezamenlijke meetings om een tour de table te doen. Hoe gaat het met iedereen, hoe zit het met de motivatie,… We slagen er altijd in om elkaar te motiveren en er voluit voor te gaan. We hebben ook steeds meer nationale klanten waardoor de samenwerking met de andere kantoren steeds nauwer wordt.

Ons kantoor is voor mij ook echt een tweede thuis. We zijn er voor elkaar! Gewoon een momentje van dankjewel, verjaardagen enzovoort worden gevierd met een bloemetje, lekkere koffiekoeken of een persoonlijk cadeautje. Dat is natuurlijk altijd fijn.

Ik durf echt wel zeggen dat ik fier ben om deel uit te maken van deze familie!

Wil je graag nog iets toevoegen?

Work Wizards is een nieuwe speler op de markt maar dat maakt mensen nieuwsgierig! Ik zie dat echt als iets positief. Mensen vragen ernaar waardoor je juist meer contacten kan leggen.

Verder ben ik een zeer gelukkige werknemer van Work Wizards, laten we daar mee afsluiten! 😊

 

Wil jij net zoals Indra aan de slag bij Work Wizards als recruitment consultant? Check hier onze vacatures en solliciteer vandaag nog!

Deel dit nieuwsartikel