Vind net als Jamila jouw droomjob via Work Wizards!

Terug naar nieuwsoverzicht

Uitzendkracht in de kijker! Maak kennis met Jamila, een goedlachse, vrolijke dame, die via Work Wizards aan het werk is bij Haven Genk. Lees hier haar verhaal en ontdek waarom de werkwijze van Work Wizards voor haar zo uniek is! 

Dag Jamila

Hoe ben je bij Work Wizards terechtgekomen?

Ik had interesse in een job bij Haven Genk en zag dat deze vacature gedeeld werd door Work Wizards. Zo ben ik met  Yolanda en Indra van Work Wizards Genk in contact gekomen. Via hen heb ik dus een leuke job als loketbediende bij Haven Genk.

Waarin onderscheidt Work Wizard zich voor jou van andere uitzendbureaus?

Work Wizards onderscheidt zich voor mij door hun persoonlijke aanpak. Zij zijn steeds vriendelijk en opgewekt en geven op een heel duidelijke manier informatie bij het opstellen van het contract en de moeilijke COVID-situatie van vandaag. Ook de lonen en de loonfiches zijn steeds duidelijk en correct.

Zoals ik al zei onderscheiden ze zich door hun persoonlijke aanpak en hun grote bereikbaarheid. Op het einde van de week ontvang ik telkens ter opvolging steeds een leuk berichtje. Ook zijn ze altijd bereikbaar voor vragen. Het is fijn om met Work Wizards samen te werken.

Vertel even kort over het traject dat je bij Work Wizards hebt doorlopen.

Het eerste gesprek was aangenaam en relax op het kantoor van Work Wizards. Ook volgende afspraken verliepen zeer correct en alles werd duidelijk naar wens gepland. Contracten opmaken gebeurt zeer correct en er is een superbegeleiding. Ik raad Work Wizards zeker aan aan vrienden en familieleden die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging.

5 sterren Work Wizards

Ik geef Work Wizards 5 sterren! Aangename samenwerking en superbegeleiding!’  aldus Jamila.

 

Ben jij ook op zoek naar een nieuwe uitdaging?
Bekijk onze openstaande vacatures en vind net als Jamila jouw droomjob via Work Wizards!

Deel dit nieuwsartikel