LUCO, een tevreden klant van Work Wizards aan het woord

Terug naar nieuwsoverzicht

LUCO, een tevreden klant van Work Wizards aan het woord

LUCO is een bedrijf met al meer dan 30 jaar ervaring op het vlak van innovatieve en betrouwbare oplossingen rond veiligheid en slimme woningen. Het bedrijf is een echte pionier in Limburg! Zij zochten een nieuwe medewerker en deden hiervoor beroep op Work Wizards. Met succes! CEO Raf Jansen stond ons graag te woord voor een woordje uitleg.

Dag Raf, hoe ben je precies in contact gekomen met Work Wizards?

Ik heb via referenties voor het eerst over Work Wizards gehoord. Ik heb hen dan ook gecontacteerd toen we op zoek waren naar een nieuwe medewerker. Zo kwam ik in contact met Yolanda en Indra van het Work Wizards-kantoor in Genk.

Naar welke functie was je op dat moment op zoek?

We zochten een planner die ook instaat voor de administratie. De functie werd al snel ingevuld door Work Wizards. Met Geert hebben we een enthousiaste medewerker aan boord!

Kan je ons wat meer info geven over de verschillende stappen die je als bedrijf doorlopen hebt? De kennismaking, de werkwijze, de opvolging,…

We hebben een erg persoonlijk contact met Yolanda en Indra. Dat zorgt ervoor dat ze goed weten welke profielen we zoeken in ons bedrijf. Dat maakt het traject kort en zeer efficiënt. Dat is exact wat we nodig hadden.

Waarin onderscheidt Work Wizards zich volgens jou van andere uitzendbureaus?

De persoonlijke en menselijke touch maken voor ons toch echt het verschil. Ik zou Work Wizards daarom ook aanraden bij familie, vrienden en collega-bedrijfsleiders die op zoek zijn naar uitzendkrachten.

Ik geef Work Wizards 5 sterren. Keep on the good work!

5 sterren Work Wizards

Deel dit nieuwsartikel