Een dag uit het leven van een Office Manager bij Work Wizards

Terug naar nieuwsoverzicht

Benieuwd hoe de dag van een Office Manager bij Work Wizards eruitziet? Ontdek hier Office Manager Cindy haar inspirerende verhaal. En misschien word jij haar nieuwe collega!

***

Ik ben Cindy, Office Manager van het Work Wizards-kantoor in Waregem en Kortrijk. Ik geef je graag inkijk in een dag uit het leven van een Office Manager en laat je graag voelen wat het betekent om deel uit te maken van de Work Wizards-familie.

Om te beginnen laat ons zeggen dat Work Wizards op het juiste moment op mijn pad gekomen is. Hetgeen Work Wizards kenmerkt is het sterke familiale karakter. Zelfs in tijden van corona, waar het niet altijd evident is om elkaar face-to-face te zien, blijven de collega’s binnen Work Wizards elkaar steunen en motiveren. En dit  zowel binnen het eigen team als tussen de andere kantoren en het hoofdkantoor. Maar ook buiten de kantooruren onderhouden we leuke contacten met de collega’s. Zo hielden we tijdens de feestdagen een kerstborrel, door corona weliswaar digitaal, maar het gaf toch een leuk gevoel van verbondenheid.

                      “Het absolute voordeel bij Work Wizards is het warme en familiale gevoel.”

Mijn job als Office Manager is heel divers zoals het bezoeken en opvolgen van klanten en prospecten. Ook de goede teamspirit tussen de collega’s van mijn beide kantoren behouden is een van mijn taken. Elke dag is verrassend en het ziet er nooit hetzelfde uit. We beginnen vaak met een teammeeting en overleggen met het hele team wie wat zal doen die dag.

De uitdaging voor mij als office manager is dan ook op zoek te gaan naar de leuke en haalbare vacatures zodat mijn collega's een leuke match kunnen maken  tussen de uitzendkrachten en bedrijven. We streven er met het team dadelijks naar om die magische match te vinden tussen de klant en de kandidaat. Een heel  persoonlijke aanpak staat hierin voor ons centraal.

We proberen onze klanten zoveel mogelijk te ontzorgen en met veel wederzijds respect en vertrouwen een lange termijnrelatie met hen op te bouwen. En onze uitzendkrachten, die trachten we zo goed mogelijk te begeleiden. Het persoonlijk contact met de kandidaten is voor ons dan ook van groot belang. Zo kunnen we een veel betere match maken tussen de klant en onze uitzendkracht. Als een uitzendkracht mag starten na het gesprek met de klant, komt hij eerst nog eens langs bij  ons op kantoor om zijn contract te ondertekenen en natuurlijk ook om een leuk welkomstcadeautje in ontvangst te nemen. Het geeft steeds een warm gevoel iemand te kunnen begeleiden naar een leuke job.

Onze grootste ambitie is om Work Wizards verder op de kaart te zetten en steeds meer bedrijven en werkzoekenden te kunnen verderhelpen met hun professionele vraagstuk. Voor mij is dit een passie die nooit zal uitdoven!

***

Wil jij net als Cindy Work Wizards verder mee op de kaart zetten? Wij zijn nog op zoek naar collega’s!
Ontdek hier onze openstaande interne vacature en wie weet ben jij binnenkort een van onze nieuwe Wizards!
https://www.workwizards.be/nl/interne-vacatures

 

Deel dit nieuwsartikel