Daarom zeg je ‘ja’ tegen een interimjob!

Terug naar nieuwsoverzicht

Associeer jij interimwerk alleen maar met tijdelijke opdrachten? Zonde, want een interimjob heeft zoveel meer voordelen. Ontdek er alvast 3 samen met ons.

  1. Jouw springplank naar het werkveld…

Pas afgestudeerd, op zoek naar een (eerste) job of een carrièreswitch? Dankzij interimwerk kan je ‘proeven’ van het échte werkveld. En zo ontdek je of die ene job wel iets voor jou is.

  1. … en naar een vaste job!

Ja hoor! De kans is groot dat je na je interimcontract een vaste tewerkstelling krijgt aangeboden. Toch niet? Geen paniek! Want dankzij de ervaring die je opdeed tijdens je interimperiode, gaan er nieuwe deuren voor je open. Je komt namelijk sneller in aanmerking bij andere (vaste) jobs omdat je ervaring hebt.

  1. Al je zaakjes geregeld

En misschien wel het allerbelangrijkste? Je geniet van dezelfde sociale voordelen als je collega’s die wél vast in dienst zijn. Denk maar aan vakantiegeld, pensioen, ziekteverlof, … En dat wordt allemaal netjes voor jou geregeld. Door het interimkantoor.

En, wat denk jij van de flexibiliteit van een interimjob? Hebben bovenstaande voordelen jou al warm gemaakt om als ‘interimmer’ aan de slag te gaan? Klik hier en neem snel een kijkje tussen al onze vacatures.

Deel dit nieuwsartikel