Bereikbaarheid Work Wizards tijdens coronacrisis

Terug naar nieuwsoverzicht

Coronacrisis. Dit moet zowat het meest gegoogelde woord zijn op dit moment. Heel begrijpelijk. Want deze uitzonderlijke situatie doet bij iedereen veel vragen rijzen. Ook voor Work Wizards zijn dit uitzonderlijke tijden, waarbinnen we onze werkwijze continue bijsturen in functie van de situatie.

Sinds 19 maart 2020 zijn de Work Wizards-kantoren verplicht fysiek gesloten en was achter gesloten deuren werken onze nieuwe realiteit. Dit om de veiligheid van zowel onze Wizards als onze bezoekers te garanderen en samen de strijd tegen de verspreiding van dit virus aan te gaan.

Kan ik Work Wizards dan nog bereiken?

Wij blijven uiteraard bereikbaar voor jouw vragen en bezorgdheden. Want ook tijdens deze bijzondere periode hebben wij nog uitzendkrachten in dienst die het beste van zichzelf geven op de werkvloer. We geven hen vanuit het hele Work Wizards-team een welgemeende dank-je-wel en een dikke pluim om er ook in deze uitdagende periode te staan!

Aangezien een deel van onze klanten op dit moment zelf gesloten is, hebben wij onze interne dienstverlening voor uitzendkrachten en klanten gereorganiseerd. Zo zal er tijdens deze coronaperiode 1 contactpersoon binnen Work Wizards zijn die jouw telefonische vragen of vragen per mail zal blijven beantwoorden. Heb je vragen voor onze Wizard van dienst? Stuur een mailtje naar bree@workwizards.be of bel naar 089/ 79 02 84 en onze collega helpt je graag verder. 

Persoonlijke mailadressen zijn momenteel niet bereikbaar.

Vragen die gesteld worden via kantooradressen worden doorgestuurd naar Bree.


Update 8/5: Sinds maandag 4 mei zijn al onze Work Wizards-kantoren terug bereikbaar op hun gekende telefoonnummer en e-mailadres . Onze medewerkers werken echter nog steeds echter gesloten deuren.

Deel dit nieuwsartikel