Wij leiden bruisend talent naar betoverende jobs

Let the magic work

Wat doet Work Wizards?

icon

Waar blink jij in uit?

Wij laten talent bruisen. Deel jouw ambitie en wij zoeken mee naar dé job die jou doet sprankelen. Interim- of weekendwerk, een studentenjob of vast in dienst, wij toveren het uit onze hoed! We gaan op zoek naar de magische match en vertrekken daarbij vanuit van jouw sterktes. Want mensen doen groeien, dat is ónze ambitie.

icon

Jij bent uniek

Werkgeluk, dat vinden wij een serieuze zaak. Daarom legt Work Wizards de nadruk op een diepgaand kennismakingsgesprek waarmee we jouw passie, kennis en ambitie in kaart brengen. We behandelen je niet als een tijdelijke werkkracht, maar als een volwaardige werknemer. Work Wizards investeert namelijk in menselijk kapitaal en gelooft steevast in de kwaliteiten van iedere uitzendkracht.

 

Meer over Work Wizards

icon

Wij investeren in jou

We willen ontdekken wie je bent, wat je drijft en graag doet. Want door jou écht te leren kennen, maken wij het verschil. Work Wizards werkt op maat en staat te popelen om jouw unieke toverkracht in te zetten. We zorgen goed voor jou als uitzendkracht en belonen loyaliteit met een lange termijnvisie die precies past bij jouw profiel. Klaar om samen met ons jouw professionele pad uit te stippelen?

 

Nieuws

Solliciteer spontaan

Bezit jij toverkracht? Deel je cv met ons en wij zoeken mee naar jouw droomjob.

Maak een job alert aan

Kom als eerste te weten welke jobs interessant zijn voor jou.
Meld je aan en ontvang via mail de vacatures die jou betoveren.

Ja, laat de magie voor mij werken!